Działalność

Zakład KARK – POL   należy do grona najbardziej rozwijających się zakładów branży mięsnej w powiecie Warszawskim Zachodnimi województwie Mazowieckim. Pozycję lidera, docenioną wieloma nagrodami, Zakład zawdzięcza bardzo doświadczonej i wykwalifikowanej załodze, nowoczesnej technologii oraz aktualnej modernizacji sprzętu.

Zakres działalności zakładu KARK – POL  obejmuje:

  • rozbiór mięsa wieprzowego
  • rozbiór mięsa wołowego
  • produkcja i dystrybucja mięsa, wędlin,
  • cały czas rozbudowywana własna sieć detaliczna w postaci sklepów firmowych,

Zakład KARK –POL  pod względem warunków techniczno-sanitarnych spełnia wszystkie zarówno polskie i europejskie normy. Wdrożony w zakładzie system HACCP, podlegający regularnej weryfikacji i walidacji oraz audytom wraz ze stałym nadzorem Inspekcji Weterynarii oraz Inspekcji Jakości Handlowej Artykułów Rolno Spożywczych gwarantują, że wyroby produkowane w zakładzie są wysokiej jakości i zadowolą nawet najbardziej wymagających klientów.